"> Stadionul Francisc Neuman: Peste câteva zile va fi pus gazonul! Galerie foto cu lucrările la zi! - Zoom ARAD

Stadionul Francisc Neuman: Peste câteva zile va fi pus gazonul! Galerie foto cu lucrările la zi!

Zoom Arad

Se lucrează la Stadionul Francisc Neuman la ultimele conexiuni ale cablurilor ce vor asigura buna funcționare a gazonului. În paralel, se montează cablurile de la nocturna suplimentară de deasupra tribunelor și la montarea scaunelor la tribuna a II-a.

˝Mai avem cam o săptămână de lucru la cablurile ce deservesc instalația de degivrare și instalația automată de udat, toate aceste echipamente fiind ascunse în rigola din spatele unei porți. Odată aceste legături finalizate, va veni rândul montării covorului de gazon.˝ ne-a informat un tehnician de la fața locului.

Cu alte cuvinte, începe numărătoarea inversă până când, din nou, vom vedea gazonul pe Stadionul Francisc Neuman.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ludovic Orban: Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului! Felicit organizaţia PNL Arad pentru victoria în alegerile pentru Parlamentul European!

Discursul integral al preşedintelui PNL, Ludovic Orban, la adunarea regională a organizaţiilor PNL, regiunea Vest, Timişoara: „Excelenţa voastră, domnule preşedinte Klaus Iohannis, stimate colege şi stimaţi colegi liberali, Vă mărturisesc că de fiecare dată când vin în Timişoara, vin cu emoţie şi de fiecare dată nu pot să uit că […]