"> Sergiu Bîlcea: Tramvaiele şi autobusele sunt dezinfectate pentru a preveni răspândirea Coronavirusului - Zoom ARAD

Sergiu Bîlcea: Tramvaiele şi autobusele sunt dezinfectate pentru a preveni răspândirea Coronavirusului

Zoom Arad

#continuam_cu_responsabilitate
Tramvaiele şi autobusele sunt dezinfectate pentru a preveni răspândirea Coronavirusului. Pentru cei care au nevoie de mijloacele de transport în comun, aceste acţiuni sunt binevenite. Le recomand arădenilor să limiteze deplasările la strictul necesar şi să evite spaţiile aglomerate.

„Se pune în aplicare o dispoziție de la nivel central și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Este vorba de o amplă acțiune de dezinfecție a mijloacelor de transport – tramvaie și autobuze. Dezinfecția se face cu ajutorul unei firme de specialitate și s-au folosit substanțe virucide și bactericide. Anunțăm publicul călător că, aceste sustanțe nu prezintă un pericol pentru sănătate, cum s-a întâmplat în alte cazuri. După igienizare, toate mijloacele de transport sunt aerisite. Se va repeta de câte ori este nevoie, dar legea spune că este indicat la 10 zile. Acțiunea este dublată de altă acțiune de igienizare a obiectelor cu care intră populația în contact – barele de susținere, mânerele de susținere, partea de uși și automatele de bilete. Desigur și arădenii trebuie să țină cont de reguli, să se încerce să nu se stea la mare apropiere, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate“, a declarat pentru TV Arad, Claudiu Godja, directorul Companiei de Transport Public Arad.

 

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: Decretarea stării de urgenţă este necesară în acest moment pentru România

#continuam_cu_responsabilitate Decretarea stării de urgenţă este necesară în acest moment pentru România. Sunt alături de preşedintele Klaus Iohannis, de premierul Ludovic Orban, de mii de oameni – medici, asistente, poliţişti – care îşi asumă riscuri pentru a stăvili răspândirea epidemiei. Avem nevoie de un stat puternic, care poate lua decizii […]