"> Sergiu Bîlcea: Insistăm pentru construirea centurii de Sud-Est a Aradului! - Zoom ARAD

Sergiu Bîlcea: Insistăm pentru construirea centurii de Sud-Est a Aradului!

Zoom Arad

Un proiect foarte important pentru județul Arad îl reprezintă Centura de Sud-Est a municipiului, vicepreședintele Sergiu Bîlcea arătându-se optimist că și acest proiect va primi finanțare.

Proiectul a fost depus, dar în prima fază nu a primit finanțare prin Programul Operațional Regional, datorită altor priorități ale județului. Acum însă există posibilitatea să primească banii necesari, iar Sergiu Bîlcea a declarat că se muncește pentru a obține finanțarea, după ce Guvernul a aprobat, în principiu,  suprafinanțarea unor proiecte depuse pe Programul Operațional Regional.

,,În perioada 2016-2020 Consiliul Județean Arad nu a pierdut niciun proiect european. În acest moment, după ce am câștigat bani pentru celelalte proiecte, prioritatea noastră este Centura de Sud-Est a municipiului, care va lega autostrada de DN7. Proiectul include un pod de traversare a Mureșului, la Fântânele, şi un pasaj peste calea ferată, la Vladimirescu. Discutăm despre un proiect de 40 de milioane de euro. Prin schimbările care intervin în cadrul Autorității de Management, dar și al ADR-urilor, sperăm ca în perioada următoare să gasim o finanțare pentru realizarea acestuia. Faptul că în următorul ciclu european financiar se va suprapune finanțarea cu cea din ciclul anterior îmi dă încrederea că acest proiect foarte important pentru locuitorii din municipiu și din toate zonele județului va fi realizat din fonduri europene”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iustin Cionca: Zece proiecte în valoare de 40 de milioane de euro vor intra în finanțare în perioada următoare

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a organizat astăzi o conferință de presă pentru prezentarea unui număr de zece proiecte, în valoare de 40 de milioane de euro, care intră în finanțare în perioada următoare în județul Arad, prin Programul Operațional Regional. La conferința de presă au fost invitați să […]