"> Sergiu Bîlcea: Îmi asum responsabilitatea de a candida la funcția de primar al municipiului Arad - Zoom ARAD

Sergiu Bîlcea: Îmi asum responsabilitatea de a candida la funcția de primar al municipiului Arad

Zoom Arad

Alocuțiunea candidatului PNL la primăria Municipiului Arad, Sergiu Bîlcea, cu ocazia lansării candidaților la Alegerile Locale și Parlamentare din 2020.

Noi scriem istoria Aradului. Avem curajul inițiativa și priceperea să continuăm schimbările. îmi asum responsabilitatea de a candida la funcția de primar al municipiului Arad pentru că mă pot baza pe cea mai puternică echipă. Vă mulțumesc pentru încredere și susținere.

Este un moment important pentru orașul nostru. În ultimii 16 ani orașul nostru a crescut sănătos. marile investiții de infrastructură au creat dezvoltare, s-au pus bazele creșterii economice. Suntem un importator de forță de muncă, dar suntem printre primii exportatori în România. Apreciez un om care a câștigat de patru ori fotoliul de primar al Aradului dar și încrederea arădenilor și a avut întotdeauna curaj să vorbească despre schimbare. Vreau să mulțumesc domnului Falcă pentru că a fost în vârful acestui proiect, și va rămâne lângă noi. Atunci când faci un schimb de generații cu respect și în echipă pui bazele unei construcții solide.

Provocarea noastră este să construim împreună orașul pe care îl visăm. Aradul este un oraș cu tradiție cu istorie. Suntem primul oraș care, după Timișoara, am ieșit în stradă să luptăm pentru democrație. Au murit oameni pentru libertate, pentru ca noi astăzi să ne putem decide soarta. Aradul rămâne poarta României spre Occident chiar aici respectând valorile occidentale, valorile europene.

M-am născut și am crescut aici, la Arad, tot ceea ce sunt azi se datorează familiei dar și Aradului și arădenilor. Am crescut printre simbolurile Aradului și am învățat să le respect. Oamenii sunt bogăția locului și trebuie să ne ocupăm de acest lucru. Aici avem un fel de a fi al nostru, dar respectăm valori solide, credința în Dumnezeu, dorința de libertate, toleranța și munca. Acestea sunt valorile Aradului, acestea sunt valorile noastre.

Întotdeauna mi-au plăcut provocările și muncesc pentru ele. În 2005, la nici 25 de ani, am avut ambiția și visul de a demara o firmă. Acum vreau să mulțumesc echipei de 150 de oameni care continuă visul acelui tânăr și sunt lângă mine.

Convins că prin noi înșine putem să ajungem undeva în viață, am intrat în politică și nu am ratat nici o etapă. Am fost consilier local, apoi vicepreședinte al Consiliului Județean. Am avut șansa ca în ultimii patru ani să demarez cel mai mare proiect de infrastructură în județul Arad împreună cu președintele Iustin Cionca și acum îi spun: continuăm parteneriatul cu primarul Aradului, presedintele Consiliului Judetean Dolj, construim împreună, împreună cu voi, echipa PNL.

Am fost în stradă să luptăm pentru abuzurile care le-au făcut cei de la PSD. Am apărat atunci când au lovit în justiție, am apărat atunci când au vrut să confiște clădirea primăriei. Am apărat Aradul când au vrut să ne taie banii de la dezvoltare. Am chemat arădenii lângă noi și au răspuns cu încredere pentru că am fost zi de zi în stradă, în cartiere, în piețe și am vorbit despre proiectele noastre.

Recunosc, am emoții. Astăzi începe o altă provocare. În sală se află mama mea, copiii mei Vlad și Alexandra. care poate până acum au văzut doar atacuri, doar lovituri. Acum vreau să le spun că vreau să îi fac mândri de mine, așa cum vreau să-i fac și pe arădenii noștri.

Aradul intră într o altă etapă de dezvoltare. Am curajul să vorbesc despre Aradul frumos, amenajarea malului Mureșului, a ștrandului, fațadele din centrul orașului, viață și culoare, dar dezvoltarea cpnstă în proiectele mari: centura de sud est sau un nou pod peste Mureș. Cea mai mare țintă a mea este să creăm un proiect pentru copiii noștri, aici în Arad, într-un oraș frumos. curat, educat, verde de la un capăt la altul. Adversarii noștri arată problemele, noi venim cu soluțiile. Ne așteaptă o luptă dură. știm că va fi o luptă fără scrupule pentru că ei vor puterea, dar noi mergem pe drumul nostru, pe drumul care l-am făcut și până acum respectând valorile creștin-liberale și proiectele Aradului.

Suntem convinși că vom câștiga. Să pornim cu gânduri bune, cu conștiința curată, să scriem istorie, cu Dumnezeu înainte!

 

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iustin Cionca: Aradul este un loc unde se vine, nu de unde se pleacă

Alocuțiunea candidatului PNL la președinția Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, cu ocazia lansării candidaților la Alegerile Locale și Parlamentare din 2020. Uitați-vă cât suntem de mulți, cât sunteți de puternici împreună. Vreau să mulțumesc organizației de tineret care mi-a făcut această surpriză cu materialul video, tuturor celor care v-ați implicat […]