"> Sergiu Bîlcea: Guvernarea PSD desconsideră Aradul, chiar şi acum, când este pe picior de plecare - Zoom ARAD

Sergiu Bîlcea: Guvernarea PSD desconsideră Aradul, chiar şi acum, când este pe picior de plecare

Zoom Arad

Într-o conferință de presă a PNL Arad, Selgiu Bîlcea și Ionel Bulbuc, președintele și respectiv vicepreședintele organizației municipale a partidului, au criticat guvernul demis de modul cum au împărțit banii la rectificare.

„Guvernarea PSD desconsideră Aradul, chiar şi acum, când este pe picior de plecare. Banii alocaţi pentru administraţiile locale la sfârşitul săptămânii pune din nou Aradul la coada listei naţionale. Aradul a primit 1,7 milioane de lei, în timp ce Călăraşi a primit 16 milioane, Bacău 29 de milioane, Craiova peste 30 de milioane, iar Oneşti peste 9 milioane. Suntem printre primii la contribuţii la bugetul de stat şi printre ultimii la alocări bugetare, de aceea consider că Aradul este păgubit de PSD. O parte importantă de responsabilitate o au parlamentarii PSD de Arad, Fifor, Căprar, Tripa şi Todor. Aceştia se luptă cu justiţia, între ei, cu partidele politice şi cu românii, dar nu se luptă niciodată pentru Arad şi arădeni. Vedem din nou cât de important este că PNL a răsturnat această guvernare incompetentă şi incorectă. Rămâne ca arădenii să sancţioneze şi parlamentarii PSD, care au dovedit zero sprijin pentru Arad”, a declarat Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

Ionel Bulbuc, vicepreședintele Organizației Municipale a PNL Arad, susține că fără investiții, fără bani, municipiul se va dezvolta cu greutate. „ Suntem faultați, pedepsiți pentru că vrem să facem ceva în orașul acesta. Va veni însă o zonă de normalitate, când Guvernul va fi al românilor”.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Robert Sighiartau, secretar general al PNL: ”Am reușit! Încă o victorie pentru copii! Alocațiile vor crește anual ȋncepând cu luna ianuarie 2020˝

Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocațiilor de stat pentru copii cu rata inflației. Din 2020, anual, alocațiile vor crește pentru a acoperi inflația și pentru a le asigura copiilor o alocație cât mai decentă.” Comentarii pe Facebook