"> Sergiu Bîlcea: ˝Acest Guvern trebuie să plece şi să răspundă în faţa opiniei publice) - Zoom ARAD

Sergiu Bîlcea: ˝Acest Guvern trebuie să plece şi să răspundă în faţa opiniei publice)

Zoom Arad

Liberalii arădeni susțin că PNL este la un pas să răstoarne Guvernul incompetent şi corupt al PSD. Moţiunea de cenzură este citită în Parlament iar săptămâna viitoare va fi votată.

„Guvernele construite de Liviu Dragnea au avut o singură preocupare: să apere corupţii. PSD a înglodat România în datorii pentru cheltuieli nesustenabile, a oprit investiţiile majore, a furat banii administraţiei locale.

 La Arad, suferim din cauza guvernării PSD, care a luat banii munciţi de comunitatea noastră, ne-a pus poveri fiscale care au încetinit ritmul investiţiilor. În loc să susţină polii de creştere economică, guvernanţii au preferat să dirijeze politic bani spre judeţele care votează PSD. Este momentul decontului, acest Guvern trebuie să plece şi să răspundă în faţa opiniei publice, alături de parlamentarii care l-au susţinut. Faptul că senatorul Fifor, aghiotantul lui Drgnea şi Dăncilă, a încercat să se salveze fugind spre instituţii europene spune multe despre panica instaurată la PSD.
Mă bucur că PNL este partidul care a mobilizat opoziţia şi a avut iniţiativa unei moţiuni de cenzură care, sunt convins, va pune punct dezastrului guvernării PSD”
, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bogdan Blaga: ˝ Fac un apel către primari, către directorii de şcoli, către profesorii din judeţ să facă o oră de biologie chiar în cadrul acestei expoziţii˝

Machete în mărime naturală ale dinozaurilor care au populat planeta noastră în urmă cu zeci de milioane vor păutea fi văzute la Arad timpd e două luni de zile. „Datorită unui parteneriat între Complexul Muzeal Arad, Universitatea «Babeș-Bolyai» din Cluj-Napoca și Parcul tematic DinoParc Râșnov am reuşit să organizăm la […]