"> România, sancționată de UEFA! - Zoom ARAD

România, sancționată de UEFA!

Zoom Arad

UEFA a decis ca meciul disputat de România, împotriva Norvegiei, în preliminariile Campionatului European din 2020, să fie interzis spectatorilor.

UEFA a decis ca echipa națională a României să dispute cu porțile închise partida cu Norvegia, programată la data de 15 octombrie, pe „Arena Națională”, și care contează pentru preliminariile Campionatului European din 2020. Decizia a venit după ce la jocul cu Spania doi suporteri au intrat pe teren, ultrașii au aprins toreț și au scandat mesaje xenofobe.

Naționala României era recidivistă și acum riscă să mai evolueze un joc cu porțile închise, în cazul în care se vor mai petrece evenimente asemănătoare la confruntarea cu Suedia.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ioan Cupșa:˝Justiția este capitolul cel mai deficitar în ceea ce privește programul de guvernare și punerea lui în operă de actualul Guvern˝

Deputatul PNL Ioan Cupșa a declarat vineri pentru stiripesurse.ro că textul moțiunii de cenzură este aproape gata și că domeniul unde guvernarea PSD-ALDE a stat cel mai prost, în viziunea opozitiei, este justiția.  „Justiția este capitolul cel mai deficitar în ceea ce privește programul de guvernare și punerea lui în […]