"> Restaurantele şi cafenelele din 15 localităţi din judeţul Arad se închid de miercuri, timp de şapte zile - Zoom ARAD

Restaurantele şi cafenelele din 15 localităţi din judeţul Arad se închid de miercuri, timp de şapte zile

Zoom Arad

Restaurantele și cafenelele s-au redeschis marți, 1 septembrie, după aproape jumătate de an în care au fost închise din cauza pandemiei, cu anumite condiții de siguranţă. După doar 9 zile, în mai multe localităţi din judeţul Arad, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad a luat decizia de a le închide din nou de miercuri, 10 septembrie, din cauza cazurilor noi apărute în ultimele 14 zile.

”Având în vedere incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localităţile judeţului Arad unde a fost depăşit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activităţii cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 09.09.2020 şi până data de 15.09.2020 orele 2400), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localităţi: Ineu, Sebiş, Almaş, Archiş, Bârsa, Buteni, Cărand, Conop, Dezna, Gurahonţ, Pleşcuţa, Seleuş, Şofronea, Tauţ şi Vârfurile, se arată în hotărârea CJSU Arad.

Își pot deschide restaurantele și cafenelele în interior, începând cu data de 9 septembrie, după o suspendare de 7 zile, orașele Curtici și Sântana și comunele Bocsig, Brazii, Grăniceri, Șicula, Sintea Mare și Ususău.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adi Mutu: Dennis Man este omul potrivit pentru tricoul cu numărul 10

După ce a câștigat cu 3-1 în Finlanda, reprezentativa U21 s-a impus fără emoții și în Malta, în fața unui adversar modest. Arădeanul lui FCSB, Dennis Man, a fost cel mai bun fotbalist român în această seară. „Tricolorii mici”  au înscris primul gol în mintul 6, după o cursă de […]