"> Răzvan Cadar: Încurajăm schimburile de experiență cu roaioanele din Moldova - Zoom ARAD

Răzvan Cadar: Încurajăm schimburile de experiență cu roaioanele din Moldova

Zoom Arad

Am fost astăzi gazda unei delegații din Raionul Rișcani, Republica Moldova. Consiliul Județean Arad este înfrățit cu două raioane: Ungheni și Ialoveni și este în plin proces de stabilire a unei noi legături de înfrățire cu Anenii Noi.

Toate aceste demersuri au fost realizate din dorința de a identifica soluţii comune de dezvoltare şi promovare, scopul final fiind acela de a transfera relaţia administrativă, la nivelul afacerilor, instituţiilor şi al cetăţenilor. În ultimii ani am încurajat schimbul de experienţă între tinerii creatori şi am iniţiat parteneriate cu raionul Ungheni, din Republica Moldova, pentru punerea în aplicare a unui calendar de rezidenţiate artistice ale artiştilor.

Le-am transmis oaspeților noștri că le stăm la dispoziție și încurajăm aceste schimburi de experiență

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primul amical în Turcia: UTA – Racing Luxemburg  3-1

Victima „Bătrânei Doamne” a fost Racing, formația de pe locul 9 în prima divizie a Luxemburgului, într-un joc în care stafful tehnic utist i-a „uitat” pe bancă doar pe juniorii Hrezdac și Opric. Primul test al „roș-albilor” în Turcia s-a disputat pe ploaie și vânt. Bineînțeles, temperaturile nu se compară […]