"> Raed Arafat: Activităţile care implică peste 1.000 de persoane sunt interzise până la 31 martie - Zoom ARAD

Raed Arafat: Activităţile care implică peste 1.000 de persoane sunt interzise până la 31 martie

Zoom Arad

„S-au aprobat procedura şi criteriile de suspendare a cursurilor şcolare în unităţile de învăţământ în contextul confirmării unui caz sau a mai multor cazuri de infecţie cu coronavirus. Această procedură a fost redactată de Institutul Naţional de Sănătate Publică şi nu ia în considerare doar aspectele medicale. Poate la nivelul comitetului judeţean care decide în final la propunerea DSP şi a Inspectoratului Şcolar din judeţul respectiv poate să analizeze alte criterii decât cele medicale când ia această decizie: criterii sociale, discuţii cu părinţii samd”, a declarat Raed Arafat.

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a anunţat, duminică, decizii care prevăd interzicerea organizării unor activităţi care implică participarea a mai mult de o mie de persoane, până la 31 martie.
”Este o măsură preventivă în acest moment, dar este necesară. Pentru a preveni o răspândire în interiorul comunităţii considerăm că o astfel de măsură devine necesară”
Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În România au fost înregistrate 14 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19

Până astăzi, 8 martie, pe teritoriul României au fost înregistrate 14 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 (coronavirus). Dintre aceste cazuri, 5 persoane au fost declarate vindecate și externate. Ultimul caz de infectare cu COVID-19 (coronavirus) este al unei femei, în vârstă de 42 de ani, din București, contact al […]