"> Marcel Vela: Se suspendă toate activităţile culturale, artistice, sportive, religioase - în spaţii închise - Zoom ARAD

Marcel Vela: Se suspendă toate activităţile culturale, artistice, sportive, religioase – în spaţii închise

Zoom Arad

Activităţile culturale, artistice, sportive sau religioase desfăşurate în spaţii închise vor fi interzise, a anunţat, marţi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, într-o declaraţie la sediul MAI.

„O decizie se referă la suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear şi de îngrijire personală realizate în spaţii închiseOrganizatorii evenimentelor în spaţii deschise ce presupun participarea a maximum 100 de persoane sunt obligaţi să dispună măsuri care să asigure distanţa de minimum un metru între participanţi”, a precizat ministrul.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

#TAXIpentruSĂNĂTATE: taximetriști și transportatori din ARAD oferă curse gratuite medicilor și cadrelor medicale de la Municipal și Județean care luptă cu Coronavirusul!

Taximetristul Alin Florin Popa de la Taxi Europa a postat marți pe facebook anunțul: „Medicii si asistentele care vor nimeri la mine în taxi pe ruta spital-acasă sau acasă-spital vor beneficia de curse gratuite. Va multumim pentru ceea ce faceți,trebuie doar sa arate legitimația de serviciu. Indicativ 125 Taxi Europa din […]