"> Maghiarele de la Pecs nu au făcut concesii în meciul de prezentare al FCC Baschet Arad - Zoom ARAD

Maghiarele de la Pecs nu au făcut concesii în meciul de prezentare al FCC Baschet Arad

Zoom Arad

FCC Baschet Arad a pierdut partida de prezentare înaintea startului noului sezon din baschetul feminin românesc. „Galben-albastrele” au cedat cu 49-60 în faţa formaţiei maghiare, PEAC Pecs, însă publicul arădean a fost îngăduitor cu noile favorite și antrenorii Mudreša şi Bondor.

O primă repriză echilibrată în Sala Polivalentă din oraşul de pe Mureş, cu un sfert doi bun făcut de echipa de pe Mureș. Pauza mare nu le-a prins prea bine arădencelor, care au marcar doar patru puncte în sfertul cu numărul trei, iar învingătoarea duelului se ştia deja.

Practic, diferenţa s-a făcut la aruncările de două puncte, unde oaspetele au fost mai precise, cu un procentaj de 52.5%, faţă de doar 27.3% al gazdelor. Interesant este că la celelalte capitole (aruncări de trei puncte, recuperări, pase decisive şi interceptii), FCC a fost pe plus în duelul cu adversara. Marta Fodor şi Veatriki Akathiotou nu au evoluat în acest meci.

FCC Baschet Arad – PEAC Pecs 49-60. Pe sferturi: 17-22, 10-11, 4-16, 18-11.

Marcatoare Arad: Webb 25 puncte, Karakasevic 7 puncte şi 11 recuperări, Ciotir 7, Inkina 6, Pop 2 şi Hadzovic 2.

Marcatoare Pecs: Bravard 27 puncte, Udodenko 13, Conwright 8, Wentzel 4, Hegedus 2, Habling 1 şi Kaposi 1.

Pentru FCC Baschet Arad urmează ultimul joc de pregătire din această toamnă. Arădencele se vor deplasa, sâmbătă viitoare, la Belgrad, pentru amicalul cu formaţia chineză, Shanghai Swordfish.

baschetarad.ro

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atacantul arădean Adrian Petre a ajuns la trei reușite pentru Ejsberg + VIDEO

Esbjerg a mișcat clasamentul Superligii daneze după aproape o lună de zile. De la 2-2 cu Silkeborg, ocazie cu care Adrian Petre a reușit „dubla”, „delfinii” au cedat la zero partidele cu AGF și Randers. Astăzi, însă, „seceta” a fost întreruptă chiar de fostul atacant al UTA-ei, care a înscris […]