"> Ludovic Orban: ˝Mulţumesc preşedintelui Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul moțiunii de cenzură˝ - Zoom ARAD

Ludovic Orban: ˝Mulţumesc preşedintelui Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul moțiunii de cenzură˝

Zoom Arad

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au fost 238 de voturi pentru, pragul pentru adoptare fiind de 233.

„Mulţumesc preşedintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moţiuni. Le mulţumesc colegilor mei din PNL care au fost prezenţi toţi şi au votat la vedere în favoarea acestei moţiuni. Le mulţumesc tuturor partenerilor politici care au fost alături de noi în acest demers şi care au stat până la sfârşit, rezistând la cele mai ticăloase şi mizerabile oferte care au fost făcute vreodată în ultimii 30 de ani unor parlamentari de către o putere disperată, o putere care nu a făcut altceva decât să servească infractorii în România.

Nu ne bucurăm astăzi. Guvernarea României este un lucru mult prea grav pentru ca noi astăzi, chiar dacă am reuşit în acest demers salutar pentru naţiunea română, să ne creeze starea de bucurie şi de satisfacţie”, a declarat Ludovic Orban, preşedintele PNL.

 

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Klaus Iohannis: Anticipatele, cea mai bună soluție!

Președintele Klaus Iohannis a susținut, joi după-amiază, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă, după ce moțiunea de cenzură a trecut. „Voi propune o soluție de Executiv cu un mandat foarte clar care să asigure o guvernare responsabilă și eficientă până la următoarele alegeri parlamentare, indiferent când se vor desfășura […]