"> Lucrările pe drumul județean Pâncota-Buteni continuă în aceste zile cu vreme frumoasă - Zoom ARAD

Lucrările pe drumul județean Pâncota-Buteni continuă în aceste zile cu vreme frumoasă

Zoom Arad

Se lucrează și în această perioadă la drumul județean Pâncota-Buteni. Investiția vizează refacerea totală a tronsonului în lungime de 31,3 kilometri.

„Lucrăm și în această perioadă la drumul județean Pâncota – Buteni, fiindcă vremea bună ne permite. Nu am dat ordin de sistare a lucrărilor pe șantier și bine am făcut. Am fost inspirați, fiindcă timpul frumos ne permite să muncim în continuare! Am solicitat constructorului încă de la început să avanseze cu lucrările cât de mult posibil, să lucreze neîncetat, cât permite starea vremii, astfel încât disconfortul cetățenilor, cauzat de șantier, să fie cât mai mic”, a declarat astăzi Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Investiția este realizată din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: Insistăm pentru construirea centurii de Sud-Est a Aradului!

Un proiect foarte important pentru județul Arad îl reprezintă Centura de Sud-Est a municipiului, vicepreședintele Sergiu Bîlcea arătându-se optimist că și acest proiect va primi finanțare. Proiectul a fost depus, dar în prima fază nu a primit finanțare prin Programul Operațional Regional, datorită altor priorități ale județului. Acum însă există […]