"> La Sântana, a ars aproape în întregime un depozit cu aproape 2000 de tone de cereale - Zoom ARAD

La Sântana, a ars aproape în întregime un depozit cu aproape 2000 de tone de cereale

Zoom Arad

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una plină de acțiune pentru pompierii arădeni care au avut de luptat cu flăcări uriașe ce au cuprins un depozit plin cu cereale.

Misiunea a început in jurul orelor 02.00, moment în care Detasamentul de Pompieri Arad cu sprijinul Gărzii numărul 2 de intervenție Chișineu-Criș și a SVSU Sântana, s-au mobilizat și au intervenit în orașul Sântana pentru stingerea unui incendiului. În depozit se aflau aproximativ 2000 de tone de  cereale, ceea ce făcea misiunea și mai dificilă. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat. Acesta a cuprins întreg depozitul cu posibilitatea propagării la alte construcții anexe și la 4 camioane de transport.

Intervenția a fost foarte dificila pentru pompieri din cauza posibilității prăbușiri construcției, a prezenței din materialului combustibil și a imposibilității pătrunderii în interiorul construcției. Până la ora 08:30 incendiul a fost lichidat, în continuare acționându-se pentru stingerea ultimelor focare.  O autospeciala a Detașamentului de Pompieri Arad a rămas să supravegherea incendiului.

Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, în schimb, a ars în totalitate depozitul și un cap tractor. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Regal canin la Arad: Cosmin Lupșe cu câinii săi campioni au luat mai multe titluri

Regal canin, cu show-uri deosebite. De asta au parte arădenii în acest weekend septembrie. La parcul chinologic din Subcetate au loc sâmbătă și duminică, competițiile chonologice internaționale CACIB 2 și CAC, Cupa Transilvaniei. Sute de patrupede din zeci de rase, din ţară şi de peste graniţă se fac remarcate la […]