"> Klaus Iohannis: Marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor. Până când sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista! - Zoom ARAD

Klaus Iohannis: Marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor. Până când sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista!

Zoom Arad

„Jó napot kívánok, PSD!

Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor.

Jó napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până când sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista. Vă mulţumesc!”, a declarat Iohannis.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iustin Cionca: Date și statistici referitoare la COVID-19, în județul Arad, cu data de referință 28.04.2020

Am susținut la Consiliul Județean Arad, împreună cu directorul Direcției de Sănătate Publică Arad, Horea Timiș, o conferință de presă în care am prezentat o serie de date și statistici referitoare la COVID-19, în județul Arad, cu data de referință 28.04.2020. Potrivit informațiilor furnizate de directorul DSP, situația la nivelul […]