"> Klaus Iohannis: Anticipatele, cea mai bună soluție! - Zoom ARAD

Klaus Iohannis: Anticipatele, cea mai bună soluție!

Zoom Arad

Președintele Klaus Iohannis a susținut, joi după-amiază, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă, după ce moțiunea de cenzură a trecut.

„Voi propune o soluție de Executiv cu un mandat foarte clar care să asigure o guvernare responsabilă și eficientă până la următoarele alegeri parlamentare, indiferent când se vor desfășura acestea. Cea mai bună soluție este, evident, întoarcerea cât mai rapidă la votul cetățenilor, adică alegeri anticipate. Aceasta, însă, nu se poate face decât dacă există un consens. La consultări, voi constata în ce măsură există un astfel de consens”, a spus Klaus Iohannis.

De asemenea, președintele Klaus Iohannis a anunțat consultări cu partidele parlamentare vineri, la ora 11.00, după ce moțiunea de cenzură a opoziției a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă.

Șeful statului le-a mulțumit liberalilor și partidelor de opoziție care au susținut moțiunea de cenzură.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: ¨Sperăm ca până în 15 noiembrie să fie finalizat drumul județean Pâncota - Seleuș˝

Lucrările la porțiunea de drum județean Pâncota-Seleuș se află în plină desfășurare. Se toarnă cel de-al doilea strat de asfalt, cel de uzură, urmând ca până la jumătatea lunii viitoare să se asigure inclusiv marcajul rutier pe tronsonul în cauză.  „Acest tronson face parte din strategia de modernizare a drumurilor […]