"> Klaus Iohannis: ˝ Amânarea examenului de rezidențiat este o dovadă în plus a eșecului PSD˝ - Zoom ARAD

Klaus Iohannis: ˝ Amânarea examenului de rezidențiat este o dovadă în plus a eșecului PSD˝

Zoom Arad

Amânarea examenului de rezidențiat a creat în societate o problemă gravă și opinia publică dorește să cunaoscă cine se face vinovat de această situație.

˝Acțiunile premierului generează grave blocaje cu consecințe negative pentru români, ultimul exemplu fiind amânarea examenului de rezidențiat. Dacă ar fi acționat cu bună-credință, premierul Dăncilă ar fi trebuit, așa cum i-am cerut, să obțină în Parlament validarea pentru noul său Guvern și astfel ar fi fost numit un titular la Educație.

În schimb, prim-ministrul îmi cere să încalc Legea fundamentală, forțând instituirea unui al doilea interimat succesiv la Ministerul Educației Naționale. Lipsa de respect faţă de absolvenţii de medicină și față de profesia medicală în general, faţă de pacient şi faţă de oameni este o caracteristică a Guvernului PSD. Amânarea examenului de rezidențiat este o dovadă în plus a eșecului PSD. România are nevoie urgent de un nou guvern responsabil.˝ a transmis președintele României, Klaus Iohannis, pe pagina sa de facebook.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lipsa de infrastructură ucide. Nepăsarea criminală a PSD-iştilor costă vieţi

Președintele Klaus Iohannis s-a referit la accidentul din Ialomiţa, soldat cu moartea a zece persoane, el afirmând că lipsa de infrastructură ucide la fel cum şi corupţia ucide şi că „această nepăsare criminală a PSD-iştilor costă vieţi”. Aflat la Iași, președintele a promis că viitorul guvern liberal va construi autostrada […]