"> Jocurile Olimpice se amână - Zoom ARAD

Jocurile Olimpice se amână

Zoom Arad

După nenumărate controverse privind desfășurarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo CIO a luat o hotărâre istorică. Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a anunţat, marţi, amânarea pentru un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, prevăzute în această vară.

„Având în vedere circumstanţele actuale, pe baza informaţiilor OMS, ale preşedintelui CIO şi ale premierului Japoniei, Jocuirle Olimpice urmează să fie reprogramate, dar nu mai devreme de vara anului 2021, pentru a păstra sănătatea sportivilor şi a tuturor celor implicaţi în JO şi ai comunităţii internaţionale”, a anunţat CIO.

Jocurile Olimpice ar fi urmat să aibă loc în perioada 24 iulie – 9 august. De la înfiinţarea Jocurilor Moderne, în 1896, este pentru prima oară când jocurile sunt amânate pe timp de pace. Competiţia a mai fost anulată de două ori în timpul celor două războaie mondiale.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Răzvan Cadar: Să ajutăm împreună!

De luni dimineața primim apelurile telefonice la #rețeaua_solidarității! Pentru județ sunați la 0257-983, pentru municipiu la 0787-806.562, între orele 8-20. Centralizăm nevoile celor autoizolati și, împreună cu ONG-urile, le pregătim pachete cu alimente și articole de curățenie. Avem deja 36 de parteneri în proiect, vă invităm alături de noi, să […]