"> Iustin Cionca: Sărbători binecuvântate eroilor zilelor noastre și tuturor celor care, cu credință de mai bine și sufletul curat, ne punem viața în palmele Fiului lui Dumnezeu! - Zoom ARAD

Iustin Cionca: Sărbători binecuvântate eroilor zilelor noastre și tuturor celor care, cu credință de mai bine și sufletul curat, ne punem viața în palmele Fiului lui Dumnezeu!

Zoom Arad

Gândul meu bun se îndreaptă cu prioritate, în această perioadă de mare sărbătoare, înspre cei care nu vor putea fi alături de familiile lor, pentru că luptă să salveze vieți, cadrele medicale, paramedicii, toți cei din linia întâi a bătăliei cu COVID-19! Este o perioadă grea, poate cea mai dificilă pentru generația noastră, pe care nu credeam că o vom trăi; o perioadă sub amenințare constantă, când fiecare dintre noi își reevaluează viața, prioritățile. Îmi doresc ca Învierea Mântuitorul, pe care unii o sărbătoriți acum, alții o vom sărbători săptămâna viitoare, și Floriile, să ne învețe mai multe despre respect, responsabilitate, recunoștință, smerenie și iubirea aproapelui. Sărbători binecuvântate eroilor zilelor noastre și tuturor celor care, cu credință de mai bine și sufletul curat, ne punem viața în palmele Fiului lui Dumnezeu!

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: La mulţi ani celor care îşi serbează numele de Florii, Paşte fericit arădenilor care se află în zi de mare sărbătoare creştină!

La mulţi ani celor care îşi serbează numele de Florii, Paşte fericit arădenilor care se află în zi de mare sărbătoare creştină! Anul acesta este altfel: pe cei dragi îi avem aproape în suflet, dar trebui să stăm la distanţă. Anul acesta, nu ne adunăm la biserică, în familie, stăm […]