"> Iustin Cionca: Respectele mele tuturor cadrelor medicale de Ziua Mondială a Sănătății! - Zoom ARAD

Iustin Cionca: Respectele mele tuturor cadrelor medicale de Ziua Mondială a Sănătății!

Zoom Arad

Astăzi este Ziua Mondială a Sănătății. Vom avea astăzi și primii pacienți vindecați de Covid-19, la Arad, dacă totul merge bine! O veste care ne bucură și ne emoționează, pentru că dă încredere în sistemul medical arădean.
Vă doresc putere și sănătate, multe împliniri și satisfacții profesionale tuturor celor care, în aceste vremuri grele, faceți tot ce este omenește posibil să ne protejați. Respectele mele cadrelor medicale din triajul de la Nădlac, celor de la Unitatea de Primiri Urgențe, Terapie Intensivă, Boli Infecțioase, TBC, Interne, tuturor medicilor, asistenților medicali, infirmierele, brancardierilor de pe toate secțiile, personalului auxiliar care se îngrijește de sănătatea arădenilor! Sunt cadre medicale pe baricade de trei săptămâni, oameni care și-au lăsat familiile la o parte să se dedice arădenilor, luptă eroic și fac minuni în spitale. Sunt oameni în spitalele noastre arădene care nu au timp să răspundă la comentarii pe Facebook, pentru că luptă să salveze vieți, și o fac cu profesionalism și cu dedicare. În spatele lor este o infrastructură puternică, una care le susține efortul și face posibil ca speranțele de vindecare să devină, din vis, realitate!
La toți acești salvatori mă refer când spun că, în calitate de președinte al Consiliului Județean, mă înclin în fața lor și le doresc să se simtă prețuiți și respectați nu doar astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, ci în fiecare oră a fiecărei zile!

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: Dacă nu aveți încă măști, improvizații din eșarfe sau materiale textile!

#Continuăm_cu_responsabilitate #Măștile sunt obligatorii la Arad, pentru protecția tuturor. Dacă nu aveți încă, improvizații din eșarfe sau materiale textile!   Comentarii pe Facebook