"> Iustin Cionca: Pe Pâncota-Buteni am dispus refacerea unor tronsoane, nu acceptăm ca un drum nou să fie un drum cu probleme! - Zoom ARAD

Iustin Cionca: Pe Pâncota-Buteni am dispus refacerea unor tronsoane, nu acceptăm ca un drum nou să fie un drum cu probleme!

Zoom Arad

În urma verificărilor zilnice pe șantierul drumului județean Pâncota-Târnova-Buteni, echipa de control a Consiliului Județean Arad a constatat că există porțiuni din drumul aflat în lucru unde intervenția constructorului nu este corespunzătoare.
 „Nu acceptăm ca un drum nou să fie un drum cu probleme! De aceea, am dispus refacerea totală a lucrărilor pe unele porțiuni, unde specialiștii din Consiliul Județean au constatat că nu se întâmplă ceea ce trebuie. Verificăm balastul folosit și rețeta asfaltului. Nici viteza, nici așteptările noastre și ale populației ca lucrarea să se încheie repede, nu sunt o scuză pentru a lucra necorespunzător pe alocuri. Pe segmentele vizate totul se va relua de la zero, ceea ce în această fază a lucrării nu presupune un efort prea mare”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.
            Drumul Pâncota-Târnova-Buteni face parte din proiectul de modernizare a 90 km de drumuri județene între municipiul Arad și stațiunea Moneasa. În total, Consiliul Județean Arad are în lucru aprox. 350 km drumuri județene, în diferite faze de execuție, la nivelul întregului județ.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: Mă bucur să văd primul strat de asfalt, între Horia şi Şiria!

#construim_împreună Primul strat de asfalt, între Horia şi Şiria! Mă bucur să văd că acest şantier, care a pornit atât de greu din cauza birocraţiei evoluează aşa cum ne-am dorit: eficient. Încă de la semnarea contractului, am asigurat condiţii constructorului pentru a lucra cât mai repede şi mai bine, prin […]