"> Iustin Cionca: Consiliul Județean Arad a alocat astăzi încă un milion de euro pentru Spitalul Județean, pentru medicamente și aparatură în lupta cu Coronavirus! - Zoom ARAD

Iustin Cionca: Consiliul Județean Arad a alocat astăzi încă un milion de euro pentru Spitalul Județean, pentru medicamente și aparatură în lupta cu Coronavirus!

Zoom Arad

Consiliul Județean Arad a alocat astăzi încă un milion de euro pentru Spitalul Județean, pentru medicamente și aparatură în lupta cu Coronavirus!

Am dispus suspendarea procedurilor de achiziție ale Consiliului Județean Arad pentru bunuri, servicii și lucrări care nu sunt de imediată necesitate. Toate aceste fonduri sunt dirijate către Spitalul Județean! De asemenea, tot astăzi, am dispus suspendarea alocării de fonduri pentru proiecte sportive, culturale, finanțate prin concurs de proiecte, de către Centrul Cultural Județean Arad. Avem nevoie de fiecare ban pentru sănătatea arădenilor!

Astăzi au fost recepționate noi materiale de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus ce vor intra în folosința cadrelor medicale din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Este vorba despre 1480 combinezoane complete de unică folosință, dotate inclusiv cu glugă și protecție pentru încălțăminte, două filtre pentru camerele de izolare și transport cu presiune negativă, precum și zeci de litri de dezinfectanți TP 2 de nivel înalt pentru suprafețe critice, echipamente medicale critice și instrumentar medical. Materialele sunt de proveniență sud-coreeană și fac parte dintr-un lot achiziționat de România, prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

 

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: Haideţi să fim alături de cei în vârstă care sunt acasă şi nu au sprijin din partea familiei!

#RețeauaSolidarității #Continuăm_cu_responsabilitate Am fost pe acasă la primii 30 de vârstnici care beneficiază de ajutor din partea Reţelei Solidarităţii. Cum funcţionează? Sunaţi la numerele de telefon 0787806562 (municipiu) şi 0257983 (judeţ) şi spuneţi cine are nevoie de ajutor. Echipele de voluntari le vor cumpăra şi le vor duce pachete cu […]