"> Iustin Cionca: ˝Primim permanent agenți economici care vor să se stabilească în municipiu sau județ˝ - Zoom ARAD

Iustin Cionca: ˝Primim permanent agenți economici care vor să se stabilească în municipiu sau județ˝

Zoom Arad

Economia Aradului funcționează foarte bine. Șomajul în județul Arad este de 1,3%, iar în municipiu 0,5%. Chiar ieri am vizitat o nouă afacere importantă, care se realizează în județul nostru. Este vorba despre construirea celui de-al doilea terminal intermodal, în regim 100% privat, care va facilita dezvoltarea capacităților logistice ale județului Arad.

Avem, astăzi, un terminal intermodal la Curtici, care face legătura între porturile Constanța și Rotterdam, și care este unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acest al doilea terminal se realizează, și este deja în construcție, între Timișoara și Arad, la Valea Viilor. Se lucrează acum la prima etapă de implementare a proiectului, am fost ieri acolo și este spectaculos.

Conducerea S.C. FLORA ARNO SRL este foarte decisă, a avut deja contacte cu viitorii clienți, știe foarte bine ce își dorește. Doreşte să poată primi şi expedia de/pe calea ferată produse cerealiere în sezon şi containere cu diferite mărfuri. Lucrează deja la o deviație a căii ferate de 1961 metri, să aibă capacitatea să primească mai multe trenuri simultan.

Este un exemplu al capacității industriale a Aradului. Primim permanent agenți economici care vor să se stabilească în municipiu sau județ, și ce este mai important, oamenii sunt foarte deschiși nu numai să investească, ci să și contribuie la proiectele sociale ale Aradului.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iustin Cionca: ˝Indicatoare noi pe ruta Arad - Lipova˝

#construim Consiliul Județean Arad montează indicatoare rutiere noi pe Valea Mureșului, de la Arad la Lipova! Comentarii pe Facebook