"> Iustin Cionca:˝Se lucrează la covorul asfaltic în Seleuș, Cintei și Zărand, ritmul este bun˝ - Zoom ARAD

Iustin Cionca:˝Se lucrează la covorul asfaltic în Seleuș, Cintei și Zărand, ritmul este bun˝

Zoom Arad

Președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, a fost astăzi pe teren la Seleuș pentru a verifica stadiul lucrărilor la un important tronson de drum ce leagă centrul județului de drumul național Arad- Oradea.

Cu toate că lucrările se vor întinde pe parcursul acestui an dar și al celui viitor, administrația județeană a promis încă de la începerea proiectului că vor urmări pas cu pas modul în care se va executa acest tronson atât ca și calitate cât și ca încadrare în timp.

 ¨Verific la această oră stadiul lucrării de pe drumul județean Seleuș-Nădab. S-au executat casetările (lărgirea drumului, de 18,6 km), frezare îmbrăcăminții vechi pe toată suprafața, așternerea pietrei sparte amestec optimal cu grosimea de 20 cm pe toată suprafața drumului. Inspecția în Construcții a analizat probele de laborator și documentația tehnică. Acum se lucrează la covorul asfaltic în Seleuș și s-a așternut covor asfaltic în intravilan Cintei și Zărand, și o parte dintre cele două localități. Prin acest drum județean legăm Podgoria Aradului de drumul Arad-Oradea.˝ a consemnat Iustin Cionca direct de pe șantier.

Drumul judeţean Nădab – Zărand – Seleuş nu a fost modernizat din anii ’70, adică de aproape 50 de ani și va fi refăcut și lărgit covorul asfaltic cu o finanțare obținută din fonduri europene.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Europarlamentarul Gheorghe Falcă:˝8,19 milioane euro vor fi alocate pentru despăgubirile din România – Suceava, Bacău, Neamț˝

În Comisia pentru bugete din Parlamentul European s-a aprobat raportul inițiat de Siegfried Mureșan, europarlamentar PPE, privind propunerea de decizie a Parlamentului European și a Consiliului privind mobilizarea Fondului de solidaritate al Uniunii Europene pentru a oferi asistență României, Italiei și Austriei. Europarlamentarul Gheorghe Falcă a votat raportul susținând că  „prin […]