"> Iohannis: Urmează săptămâni foarte dificile - Zoom ARAD

Iohannis: Urmează săptămâni foarte dificile

Zoom Arad

„De acum înainte, urmează săptămâni foarte dificile, care vor fi critice pentru sistemul de sănătate din România. Este esenţial să fim toţi conştienţi de acest lucru pentru că vor veni momente cu o mare încărcătură emoţională, care ne vor testa solidaritatea şi unitatea. Avem deja de deplâns 116 morţi. 116 semeni de-ai noştri şi-au pierdut viaţa, răpuşi de acest virus.

Oare câte victime va mai face epidemia? Nu ştim. Dar ştim sigur că depinde de noi să avem cât se poate de puţine. Dacă nu respectăm cu stricteţe toate măsurile impuse de autorităţi, pierderile de vieţi omeneşti vor fi din ce în ce mai multe şi cazurile grave care necesită tratament medical intensiv se vor înmulţi”, a declarat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prefectura Arad anunță că echipa medicală arădeană se întărește

Printr-un Ordin al Comandantului Acțiunii, Secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, s-a aprobat detașarea la Arad, în perioada 3-8 aprilie 2020, a patru cadre medicale din Județul Timiș, după cum urmează: doi medici epidemiologi din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică Timișoara, un […]