"> Handbaliștii arădeni în Divizia A: CSU Politehnica – HC Beldiman 22-22 (10-10) - Zoom ARAD

Handbaliștii arădeni în Divizia A: CSU Politehnica – HC Beldiman 22-22 (10-10)

Zoom Arad

Primul rezultat util al noii echipe de seniori a lui HC Beldiman a venit în această dimineață, în sala „Constantin Jude”, din Timișoara. Arădenii au avut o prestație solidă în fața celor de la CSU Politehnica, au condus pe tabelă și la 4 goluri diferență, dar au fost nevoiți să se mulțumească doar cu un punct.

La 21-22, în ultimele secunde ale partidei, arbitrii au dictat lovitură de la 7 metri pentru formația de pe Bega și confruntarea s-a încheiat la egalitate. „E un punct de moral într-o deplasare incomodă. Putea fi și mai bine, căci i-am condus pe timișoreni, dar arbitrii ne-au șicanat din nou, ca și la partida de pe teren propriu, cu Sânnicolau Mare. Până la urmă, mișcăm și noi clasamentul în condițiile în care avem o echipă foarte tânără, aflată în momentul actual la 50-60% din potențialul ei. Vrem să creștem de la meci la meci și, odată cu prețațiile mai bune, să vină și victoriile. Oricum, a fost un weekend bun pentru HC Beldiman, care și-a câștigat meciurile de la juniori, din deplasare. 30-16, cu Novaci, juniorii I și 28-20, cu LPS Banatul, juniorii III”, a spus George Beldiman, antrenorul handbaliștilor arădeni.

Au marcat pentru HC Beldiman la Timișoara: Yashan 7, Dorobanțu 6, Ivanov 4, Budacă 3, Iederan 1, Crișan 1, pe parchet mai intrând: Mathiu, Grigoraș, Bob, Alba, Papushak, Shyman și Cristea.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În acest weekend s-a desfășurat a XIII-a ediție a Festivalul Minorităților Naţionale de la Arad,

Festivalul Minorităților Naţionale de la Arad, care din anul 2013 este inclus în Mişcarea Charta XXI pentru reconcilierea popoarelor, s-a desfășurat sâmbătă, 21 septembrie 2019, în parcul „Mihai Eminescu“, pe lângă programul ansamblurilor minorităților din municipiu și județ, fiind invitați și Fanfara Sukar din 10 Prăjini, un ansamblu din Ungaria […]