"> Gheorghe Falcă: Aproape 20 de milioane de euro nerambursabili pentru 10 tramvaie noi - Zoom ARAD

Gheorghe Falcă: Aproape 20 de milioane de euro nerambursabili pentru 10 tramvaie noi

Zoom Arad

O veste bună pentru Arad și arădeni în această perioadă extrem de dificilă. Aproape 20 de milioane de euro ajung săptămâna aceasta, din fonduri europene nerambursabile, în visteria municipiului Arad, pentru achiziția a 10 tramvaie noi. Este vorba despre un proiect început în mandatul meu de primar, finanțarea europeană însemnând o victorie nu doar pentru modernizarea transportului în comun din Arad ci și pentru economia municipiului, în condițiile în care licitația a fost câștigată de către compania Astra Vagoane Arad. Pentru Arad această nouă finanțare înseamnă un total de 24 de tramvaie noi care vor fi la dispoziția arădenilor până în 2022: 6 cumpărare anterior, 8 contractate deja și cele 10 finanțate acum și contractate.
Cu această finanțare Aradul depășește 200 milioane euro fonduri europene atrase de municipalitate și Consiliul Județean Arad.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vești bune, 16 vindecări de coronavirus în România iar numărul total a ajuns la 184

Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 184 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), transmite Grupul de Comunicare Strategică. Au fost înregistrate alte 16 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: 7 în Iași, 2 în Suceava, 2 în Neamț și câte […]