"> Gheorghe Falcă: ˝Scopul UrbanizeHub este acela de a crea o comunitate de oameni responsabili, specialişti în diverse domenii, interesați și implicați în discuțiile despre evoluţia oraşelor˝ - Zoom ARAD

Gheorghe Falcă: ˝Scopul UrbanizeHub este acela de a crea o comunitate de oameni responsabili, specialişti în diverse domenii, interesați și implicați în discuțiile despre evoluţia oraşelor˝

Zoom Arad

Provocările Uniunii Europene au fost dezbătute la Urban Talks, în Timișoara, acolo unde europarlamentarul Gheorghe Falcă a vorbit în special despre ce înseamnă viitorul Uniunii, impactul Brexit și negocierile privind bugetul U.E.

 „Uniunea Europeană are perspectivă în ceea ce privește inovația, dar și cele mai mari greutăți. Brexit-ul a schimbat ideea de coeziue și unitate”, a menționat Falcă. De asemenea, parlamentarul european a subliniat ce este important de respectat atunci când vine vorba despre fondurile europene: „Când discutăm despre fondurile europene trebuie să punem în practică un principiu: să nu irosim banii!”.

 UrbanizeHub este o comunitate de experți, o platformă colaborativă, un HUB de idei, opinii, proiecte și știri despre orașe inteligente şi dezvoltarea urbană sustenabilă: „Scopul nostru este acela de a crea o comunitate de oameni responsabili, specialişti în diverse domenii, interesați și implicați în discuțiile despre evoluţia oraşelor.”

Pe UrbanizeHub, lideri globali şi oameni cu viziune vorbesc despre modurile în care oraşele pot deveni mai prietenoase şi le pot oferi locuitorilor o calitate a vieții cât mai bună.

Gheorghe Falcă deține primul său mandat de europarlamentar și este membru în două comisii de specialitate ale Parlamentului European: comisia pentru transport și turism (TRAN) și Comisia pentru petiții (PETI). De asemenea este membru plin și în Delegația la Adunarea Parlamentară Paritară ACP-UE. Gheorghe Falcă este membru supleant în Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale (DSEE) și în Delegația pentru relațiile cu Bosnia-Herțegovina și Kosovo. Mai mult, din calitatea de primar al municipiului Arad Gheorghe Falcă a fost membru al Comitetului European al Regiunilor, participând la formarea politicilor la nivel european.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Călin Abrudan: ˝Se asfaltează drumul care leagă Orașul Ineu de Mocrea˝

Se asfaltează drumul care leagă Orașul Ineu de Mocrea, tronson cuprins între Hanul Moara cu Noroc – Spital de Psihiatrie Mocrea – drumul principal din Mocrea. Comentarii pe Facebook