"> Geanina Pistru candidează pentru Camera Deputaților! - Zoom ARAD

Geanina Pistru candidează pentru Camera Deputaților!

Zoom Arad

Dragi prieteni,
Am decis să candidez pentru Camera Deputaţilor. Mulţi dintre voi aţi influenţat această decizie, care are în spate ani de muncă şi sute de îndemnuri din partea voastră. În ultimii ani, am muncit pentru PNL şi pentru administraţia locală, am fost mai mult prezentă între oameni decât în presă, în lumina reflectoarelor. În ultimii doi ani am convins peste 100 de femei şi foarte mulţi tineri capabili să vină în PNL şi să îşi asume responsabilitatea pentru ce se întâmplă în societate. Mă bucur că au acceptat îndemnul nostru, dar în toată această perioadă am primit la rândul meu provocarea lor şi a colegilor mai vechi: este timpul să îmi asum responsabilitatea de a candida pentru Parlamentul României. Iată că acum fac acest pas, cu două convingeri importante: Simt încrederea, sprijinul prietenilor, colegilor care dau forţă şi legitimitate candidaturii mele. Am acumulat o experienţă importantă în mediul privat, în administraţia locală şi în interiorul PNL, pe care o pot folosi în interesul arădenilor.
Kennedy spunea: „Dacă găsești un drum fără obstacole, probabil că drumul acela nu duce nicăieri.” Alături de voi toți stiu ca vom putea depăși împreuna orice obstacol așa cum am făcut in ultimii 16 ani!!!Va mulțumesc tuturor pentru susținere!!!

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Raluca Turcan: liberalii au deja 15 puncte importante bifate

Vicepremierul Raluca Turcan face un bilanț al guvernării PNL, la 3 luni de la venirea la putere. Turcan susține că liberalii au deja 15 puncte importante bifate și au pregătit terenul pentru un an în care să fie atrase foarte multe fonduri europene. ”Astăzi am urat un sincer succes în […]