"> Femeile liberale au donat sânge - Zoom ARAD

Femeile liberale au donat sânge

Zoom Arad

În cursul săptămânii trecute Organizația Municipală a Femeilor Liberale Arad a desfășurat campania de donare de sânge „Donează Darul Vieții”.

„Suntem deja la a patra campanie cu acest specific și ne bucurăm că alături de noi vin arădeni care își doresc să facă o faptă bună într-o perioadă ca aceasta când este mare nevoie de sânge în spitalele din România. În săptămâna 17-21 februarie doamnele din OFL Arad au fost zilnic la Centrul de Transfuzii Sanguine din municipiu. Astfel am încercat să aducem cât mai multe persoane care și-au dorit să se implice în acest act altruist. Pe parcursul anului vom repeta această campanie și sperăm ca mesajul, îndemnul nostru să ajungă la câți mai multi oameni”, a declarat Liliana Waas, presedintele OFL Municipiul Arad.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: Palatul Copiilor va primi sprijin guvernamental

Am #discutat despre #finanţarea clădirii Palatului Copiilor cu ministrul educaţiei, doamna Monica Anisie, împreună cu europarlamentarul Gheorghe Falcă, preşedintele Consiliului Judeţean Iustin Cionca, primarul interimar Călin Bibarţ şi adjunctul Inspectoratului Şcolar, Daniel Tocoian. Guvernarea PNL sprijină proiectele Aradului, construim împreună! Comentarii pe Facebook