"> Fanshopului oficial al UTA-ei oferă tricoul retro la aniversarea a 75 de ani - Zoom ARAD

Fanshopului oficial al UTA-ei oferă tricoul retro la aniversarea a 75 de ani

Zoom Arad

La surprizele online oferite de departamentul media al clubului UTA, cu ocazia aniversării a 75 de ani de la înființarea echipei ce poartă azi titulatura de Campioana Provinciei, s-a adăugat și lansarea pe piață a tricoului retro al „roș-albilor”. Inițiativa aparține Fanshopului oficial al „Bătrânei Doamne”, care vă dă toate detaliile despre idee și modalitatea în care puteți intra în posesia unui astfel de tricou:

”Astăzi am sărbătorit împreună 75 de ani în alb și roșu. Au fost 75 de ani de istorie glorioasă, de clipe incredibile, goluri memorabile și de sentimente unice! Rămân în urmă, tocmai precum o comoară lăsată moștenire din generație în generație, poveștile și amintirile fascinante din trecutul atât de colorat al echipei noastre mult iubite.
Pentru a aduce în zilele noastre puțin din farmecul vremurilor în care UTA cucerea trofeu după trofeu cu multă ambiție și curaj, dar și cu eleganță, avem onoarea să vă prezentăm astăzi primul tricou retro de colecție, creat special pentru suporterii utiști! Este un produs pe care știm că mulți dintre voi îl așteptați de mult, iar această aniversare este prilejul cel mai potrivit pentru a vă face această bucurie!
Acest tricou special pe care vi l-am pregătit este o replică a primului echipament al clubului UTA care a fost fotografiat vreodată. A fost conceput prin tehnici moderne, dar inspiră frumusețea și rafinamentul fotbalului romantic de odinioară. Materialul are o calitate excepțională!
Oricine dorește să achiziționeze tricoul, poate face acest lucru accesând acest link: https://www.1945.ro/tricouri-/tricou-retro-aniversar-uta-arad-75.html
Procedura de comandă este la fel ca la orice alt produs de pe site-ul nostru. Nu uitați că plata se poate face doar cu cardul în această perioadă deoarece încercăm să ne protejăm sănătatea! De asemenea, tot din motive de protecție, absolut toate comenzile vor fi onorate prin curier, fie că vorbim de comenzi din țară sau din Arad!
IMPORTANT: Tricoul retro poate fi deja comandat de pe site-ul nostru, dar livrarile încep de JOI, 23 APRILIE!” – se precizează pe  pagina de Facebook  1945.ro.
Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Răzvan Cadar: Să fim uniți în spirit și credință și împreună să depășim orice obstacol

Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă linişte spirituală și optimism în suflet, pentru a trece peste aceste momente de cumpănă! Vă doresc să fiți puternici, înțelegători, darnici și generoși cu toți cei aflați în suferință! Să fim uniți în spirit și credință și împreună să depășim orice obstacol. Vă doresc […]