"> Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă informează - Zoom ARAD

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă informează

Zoom Arad

🔴Vă punem la dispoziție MODELUL declarației pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.

🔴Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

🔴Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

🔴Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

🔴Menționăm faptul că, potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020 obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie a.c.

🔴Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, Departamentului pentru Situații de Urgență,precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

‼️ Declarația este necesară DOAR pentru intervalul orar 22.00 – 06.00!

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Județean Arad pune la dispoziție un număr de telefon pentru apeluri de urgență în Rețeaua Solidarității!

Și Consiliul Județean Arad pune la dispoziție un număr de telefon pentru apeluri de urgență în Rețeaua Solidarității! Persoanele sau asociațiile care doresc să facă donații, respectiv persoanele în auto-izolare sau vulnerabile (peste 65 de ani), fără aparținători pot suna, de luni până vineri, la numărul de telefon 0749 251 […]