"> Biletele la UTA - Dinamo s-au vândut ca pâinea caldă, doar abonații clubului mai au rezervate locurile pe stadion - Zoom ARAD

Biletele la UTA – Dinamo s-au vândut ca pâinea caldă, doar abonații clubului mai au rezervate locurile pe stadion

Zoom Arad

Sediul clubului emblemă al orașului, din Calea Victoriei nr. 20, a fost luat cu asalt în această dimineață de cei care își doresc un loc pe stadionul „Motorul”, la meciul anului în fotbalul arădean. Marți, în Aradul Nou, UTA o întâlnește pe Dinamo în 16-imile Cupei României, iar fanii „roș-albilor” speră într-o surpriză.

Dat fiind interesul major în jurul duelului, coada la ușa clubului a început să se formeze puțin după ora 10, iar la 11, când a început oficial programul de comercializare a tichetelor, erau cel puțin 50 de persoane la rând. Numărul s-a păstrat constant timp de aproape trei ore, astfel că, în jurul orei 14, când s-a făcut primul bilanț, s-a constatat că 90% din biletele puse în vânzare de club publicului larg erau deja vândute. Astăzi, între orele 16 și 18, probabil va fi epuizat și procentul de 10%.

Abonații clubului formează o categorie aparte și biletele ce le revin sunt rezervate până vineri, la ora 18. Dacă acestea nu vor fi ridicate în timp, atunci ultimele bilete se vor, da, probabil, la liber sâmbătă, între orele 10 și 12.

În fine, suporterilor celor de la Dinamo le revin 240 de bilete în sectorul rezervat de obicei galeriilor oaspeților, iar, după cum se știe, abonații VIP ai clubului au avut de la bun început locurile păstrate la oficială.

Joi, în jurul orei 16,30 gruparea arădeană a dat un comunicat oficial prin care anunță epuizarea biletelor  la „liber”.

”Conducerea clubului UTA informează că biletele pentru meciul UTA – Dinamo București, destinate publicului larg, s-au epuizat în această după-amiază. În cursul zilei de mâine (20 septembrie) – între orele 11:00-14:00 și 16:00-18:00 – rămân disponibile biletele abonaților care încă nu le-au achiziționat. În cazul în care stocul de bilete nu se epuizează, vânzarea va fi reluată, pentru publicul larg, sâmbătă (21 septembrie) dimineață, în intervalul orar 10:00-12:00, tot la sediul clubului din Calea Victoriei nr. 20”, se arată în anunțul de pe site-ul oficial.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sergiu Bîlcea: ˝65.000 de arădeni au semnat pentru Klaus Iohannis!˝

S-a terminat campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte.  Otganizația PNL Arad s-a implciat serios și a reușit să strângă din tot județul nu mai puțin de 65.000 de semnături. La nivel național s-a anunțat că vineri la BEC se vor […]