"> Balint, după victoria UTA-ei la Târgu Jiu: ˝Mă bucur că suntem pe o pantă ascendentă˝ - Zoom ARAD

Balint, după victoria UTA-ei la Târgu Jiu: ˝Mă bucur că suntem pe o pantă ascendentă˝

Zoom Arad

UTA și-a atins scopul la Târgu Jiu la capătul unei partide foarte bune pe faza ofensivă, cu goluri din partea tuturor celor trei atacanți ai săi. În apărare au fost mici probleme, dar importante rămân punctele și prestația în general solidă în fața unei echipe ce nu a pierdut cu Buzăul și a câștigat la București, cu Metaloglobus.

Pandurii Târgu Jiu – UTA 2-5

Au marcat: Popescu 48 / Ioniță 15,17, Rus 53,57, Buhăceanu 73

Pandurii: Mih. Cotolan – P. Chiş, Oiţă, Bratu, Vasilescu – Lu Yuefeng (74 N. Cotolan), Trancă (77 Erhard) – Nichifor, Takahashi (63 Hery Kim), Rasoveanu – P. Popescu. Rezerve neutilizate: Dinu – Unguru, Vișan, Filip. Antrenor:Adrian Bogoi

UTA: Iacob – A. Rus, Fl. Ilie, Șeroni (54 Melinte), Tomozei – Isac, Moise – Miculescu (44 Oroian), Ioniță (65 Buhăceanu), Ursu – C. Rus. Rezerve neutilizate: Bolboașă – Vulturar, Lorenzi, Hrezdac. Antrenor: Laszlo Balint

Arbitri: Marius Omuț (Satu Mare) – Ioan Corb (Satu Mare), Ovidiu Timar (Marghita – Bihor). Rezervă: Claudiu Gaitin (Timișoara)

Observatori FRF: Teodora Albon (Cluj), Cristian Petropulos (Alba Iulia)

La final, Laszlo Balint a subliniat aspectele pozitive, dar nu a scăpat din videre și cele negative. „Un meci pe care l-am controlat cap-coadă, din păcate am luat două goluri de la o echipă care – practic – nici n-a ajuns în careul nostru în urma construcției jocului și sunt foarte nemulțumit de acest aspect. Am tratat destul de superficial momentele fixe din care am luat gol. Pe de altă parte, mă bucur că suntem pe o pantă ascendentă în ceea ce privește ideile și principiile noastre. Pe lângă golurile marcate, ne-am mai creat destul de multe situații. Am reușit să contracarăm jocul vertical al adversarului, pe momentul tranziției noastre negative am avut mai multă siguranță. Sunt lucruri pe care, se pare, am reușit să le remediem, însă sunt foarte nemulțumit că am primit două goluri în urma a două faze fixe făcute cadou. Ideea de tranziție negativă trebuie interpretată la fel, indiferent de postul pe care joacă jucătorii respectivi. Una peste alta, jucătorii au fost mult mai responsabili, au înțeles zilele trecute problemele pe care le-am întâmpinat la meciul cu Mioveni și am reușit să le remediem”, a spus antrenorul „roș-albilor”.

„Bătrâna Doamnă” a bifat cel de-al doilea succes extern al stagiunii de Liga 2-a și se poate gândi la partida de marți, contra celor de la Dinamo, din cadrul 16-imilor Cupei României. Elevii lui Laszlo Balint vor avea parte de un stadion plin ochi, astăzi epuizându-se și ultimele bilete rămase nevândute joi și vineri.

Așadar, e sold out pentru disputa de marți, 24 septembrie, începând cu ora 16,30, așa cum anunță și site-ul oficial al clubului fanion al Aradului: ”Biletele pentru meciul UTA – Dinamo București, din Cupa României, s-au epuizat în această dimineață. Din stocul rezervat pentru abonați, nu au fost ridicate 91 de bilete, care s-au pus în vânzare astăzi, la ora 10:00, la sediul clubului. Acestea s-au epuizat în 15 minute, rândul doritorilor fiind format de la primele ore ale dimineții. Vă mulțumim tuturor pentru susținere și vă așteptăm la meci!”

Doar galeria celor de la Dinamo mai trebuie să-și ridice biletele puse deoparte de conducerea clubului UTA. Vor fi în jur de 300 de fani ai „câinilor roșii” pe „Motorul”.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La Sântana, a ars aproape în întregime un depozit cu aproape 2000 de tone de cereale

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una plină de acțiune pentru pompierii arădeni care au avut de luptat cu flăcări uriașe ce au cuprins un depozit plin cu cereale. Misiunea a început in jurul orelor 02.00, moment în care Detasamentul de Pompieri Arad cu sprijinul Gărzii numărul 2 de […]