"> Atacantul arădean Adrian Petre a ajuns la trei reușite pentru Ejsberg + VIDEO - Zoom ARAD

Atacantul arădean Adrian Petre a ajuns la trei reușite pentru Ejsberg + VIDEO

Zoom Arad

Esbjerg a mișcat clasamentul Superligii daneze după aproape o lună de zile. De la 2-2 cu Silkeborg, ocazie cu care Adrian Petre a reușit „dubla”, „delfinii” au cedat la zero partidele cu AGF și Randers. Astăzi, însă, „seceta” a fost întreruptă chiar de fostul atacant al UTA-ei, care a înscris primul gol din victoria (3-1) a lui Esbjerg cu Broendby (locul 4). ”Să nu cedezi niciodată e literă de lege. Rasplata vine pentru cei care cred până la capăt și azi a venit din nou!”, e mesajul postat de Petre pe pagina oficială de Facebook, după cea de-a treia reușită stagională.

Totuși, situația din clasament a echipei arădeanul rămâne destul de rea și asta pentru că Esbjerg ocupă ultima poziție în clasamentul primei ligi daneze, cu numai 8 puncte. La fel de adevărat este că distanța față de ultimul loc de play-off este de doar 6 lungimi de undă.

Adi Petre a plecat la Esbjerg de la UTA în vara anului 2017 contra sumei de 500 de mii de euro, deținând recordul celui mai scump transfer al unei formații de ligă secundă.

Rezumatul VIDEO al partidei de duminică, cu golul lui Petre:

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A XII-a ediție a Festivalului Vânătorilor a fost un succes

Mii de vânători din toată ţara şi din străinătate s-au adunat duminică la Bata pentru a participa la Festivalul Vânătorilor, cel mai mare de acest gen din România. Primarul Comunei Bata, Ion Micurescu, este principalul organizator al Festivalului, susţinut financiar de către Consiliul Judeţean Arad. Chiar dacă în zonă nu există […]