"> Al doilea amical din Antalya: UTA – Gremio Novorizontino 1-1 - Zoom ARAD

Al doilea amical din Antalya: UTA – Gremio Novorizontino 1-1

Zoom Arad

În al doilea amical al cantonamentului de la Belek, utiștii au avut un adversar din Brazilia, o echipă de tineret a clubului de ligă a treia, Novorizontino.

Având vântul puternic împotriva lor, „roș-albii” nu au reușit mare lucru din punct de vedere ofensiv în prima repriză. Un șut de la 20 de metri al lui Jebari, prins de portar și o dublă ocazie semnată Buhăcianu și Miculescu în minutul 40 a fost destul de puțin pentru cerințele exigentului technician al „Bătrânei Doamne”. Mai mult, Bolboașă a fost învins după o jumătate de oră de joc cu un șut la colțul lung.

Repriza a doua s-a reluat de la scorul de 0-1, dar și cu dorința mare a utiștilor de a întoarce meciul. Intrați pe gazon la pauză, Ioniță și Pușcaș au avut situații importante, la fel ca și Hrezdac al cărui șut la rădăcina barei a fost respins de către Vitor. Nici Crișan nu a fost mai norocos la o ocazie fixă a echipei sale, pe când Ursu nu a ajuns de puțin la o degajare a lui Iacob înainte de a fi înlocuit. Ciucur și Rus și-au adăugat și ei numele pe lista utiștilor care au ratat ocazii, pentru ca Pușcaș să aibă, în minutele 71 și 72, șansa lui 1-1, dar mingea trimisă de el cu capul a trecut de puțin peste poartă. Golul avea să cadă, în cele din urmă, în minutul 76. Utiștii au recuperate balonul pe degajarea eronată a goalkeeperul advers, Oroian a așezat în fața porții și golgheterul Cipri Rus și-a făcut treaba. Arădenii nu s-au mulțumit cu atâta și Alex Ioniță a avut șansa punctului decisive, după pasa lui A. Rus, doar că portarul a intervenit salvator.

Formații:

UTA: Bolboașă (46 Iacob) – Tomozei (46 Ciucur), Melinte (46 Ilie), Crișan (77 Pașcu), Roumpoulaku (60 A. Rus) – Miculescu (46 Oroian, 77 Gavrilă), Moise (46 Pușcaș), Hrezdac (60 Isac), Ursu (70 Bustea) – Jebari (60 C. Rus), Buhăcianu (46 Ioniță).

Gremio: Joao Vitor – Justen, Adilson, Henrique, Almeida, Leo, Santos, Martins, Fernando, Cristopher, Jackson.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiectul «Cu drag, pentru viitor» a mai parcurs o etapă

Consiliul Județean Arad și Asociația „Cetatea Voluntarilor”, împreună cu societatea civilă și mediul de afaceri, au inaugurat Compartimentul Clinic de Boli Infecțioase Copii (Ambulatoriu Integrat) al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Compartimentul a fost integral reabilitat și modernizat. „Este încă un exemplu de bună colaborare între administrație, societatea civilă […]