"> Adrian Zuckerman a primit undă verde din partea Senatului SUA pentru funcția de ambasador în România - Zoom ARAD

Adrian Zuckerman a primit undă verde din partea Senatului SUA pentru funcția de ambasador în România

Zoom Arad

Adrian Zuckerman a fost nominalizat oficial de către Donald Trump pentru funcția de ambasador al Statelor Unite în România. Zuckerman a emigrat din România în SUA la vârsta de zece ani, fiind un bun vorbitor al limbii romane.

Conform comunicatului, Adrian Zuckerman este un avocat admis în baroul din New York în 1994 şi partener în firma internaţională de avocatură Seyfarth Shaw LLP.

Anterior, Adrian Zuckerman a fost unul dintre coordonatorii pentru servicii naţionale imobiliare şi pentru companii la Epstein Becker & Green, PC, New York, iar mai înainte coordonator pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York. De asemenea, el a ocupat funcţia de preşedinte al unui juriu de selecţie judiciară al unei instanţe civile şi de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York.

Comentarii pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gheorghe Falcă: ˝Moldova este un pilon important pentru dezvoltarea UE˝

Rolul pe care îl joacă Republica Moldova în dezvoltarea Uniunii Europene a fost dezbătut la Bruxelles, în Parlamentul European. ˝Am avut onoarea să particip la dezbaterea din Parlamentul European privind Europa de Est și, în special, viitorul Moldovei, desfășurată pe 24 septembrie. Scopul acestei dezbateri a fost prezentarea conceptului de […]